Zum Hauptinhalt

Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

E-learning portál 

Soziale Netzwerke

EKKE
  • Login
  • Deutsch ‎(de)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
      • Startseite
      • Kurse
      • Természettudományi Kar
      • Szőlészeti és Borászati Intézet
      Termőhelyismeret és eredetvédelem
      Beschreibung
      TOURIST DESTINATION DEVELOPMENT BASED ON WINE CULTURE
      Beschreibung
      Genetikai és biotechnológiai alapismeretek (LEVELEZŐ)
      Beschreibung
      Genetikai és biotechnológiai alapismeretek gyakorlat (NAPPALI)
      Beschreibung
      Genetikai és biotechnológiai alapismeretek előadás (NAPPALI)
      Beschreibung
      Szőlőtermesztés technológiája I.
      Beschreibung
      A szőlő- és bortermelés története
      Beschreibung
      TDK kutatómunka I.
      Beschreibung
      The culture of grape growing and wine making - A szőlőtermesztés és a borkészítés kulturája_Gyöngyös_Stipendium
      Beschreibung
      Borok érzékszervi bírálata
      Beschreibung
      Élelmiszer és borászati mikrobiológia gyakorlat
      Beschreibung
      Élelmiszer és borászati mikrobiológia előadás
      Beschreibung
      Élelmiszer és borászati mikrobiológia LEVELEZŐ
      Beschreibung
      Navigation überspringen

      Navigation

      • Startseite

        • TextseiteElső bejelentkezés / First login

        • DateiMoodle használói segédlet a hallgatók számára

        • DateiMoodle User Assistance for Students

        • Link/URLÚj kurzus igénylése (Csak tanárok számára!)

        • Link/URLMoodle használata (oktatásról készült videó)

        • Link/URLTávoktatási segédletek oktatók számára

        • ForumPortálhírek

        • Kurse

          • Eszterházy Károly Egyetem

          • Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar

          • Bölcsészettudományi Kar

          • Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

          • Pedagógiai Kar

          • Természettudományi Kar

            • Biológiai Intézet

            • Élelmiszertudományi Intézet

            • Földrajz és Környezettudományi Intézet

            • Sporttudományi Intézet

            • Szolgáltató szervezeti egység

            • TTK tananyagok

            • Szőlészeti és Borászati Intézet

              • LBA_SZ118G5

              • NMG_VE156K4 / WINE CULTURE

              • genbiotechlev

              • genbiotechgyakN

              • i97ux0

              • szolotermesztes_technologiaja_i

              • szolo_bortermeles_tortenete

              • NBA_AV100G2

              • NMP_KU135G3

              • LBA_SZ107G5

              • Bor mikrobi gyak

              • Bor mikrobi EA

              • Bor mikrobi LEV

          • Informatikai Kar


      The Essential theme for Moodle is developed, enhanced and maintained by Gareth J Barnard