Skip to main content

Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

E-learning portál 

Social networks

EKKE
  • Log in
  • English ‎(en)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
      • Home
      • Courses
      • Természettudományi Kar
      • Szőlészeti és Borászati Intézet
      Termőhelyismeret és eredetvédelem
      Summary
      TOURIST DESTINATION DEVELOPMENT BASED ON WINE CULTURE
      Summary
      Genetikai és biotechnológiai alapismeretek (LEVELEZŐ)
      Summary
      Genetikai és biotechnológiai alapismeretek gyakorlat (NAPPALI)
      Summary
      Genetikai és biotechnológiai alapismeretek előadás (NAPPALI)
      Summary
      Szőlőtermesztés technológiája I.
      Summary
      A szőlő- és bortermelés története
      Summary
      TDK kutatómunka I.
      Summary
      The culture of grape growing and wine making - A szőlőtermesztés és a borkészítés kulturája_Gyöngyös_Stipendium
      Summary
      Borok érzékszervi bírálata
      Summary
      Élelmiszer és borászati mikrobiológia gyakorlat
      Summary
      Élelmiszer és borászati mikrobiológia előadás
      Summary
      Élelmiszer és borászati mikrobiológia LEVELEZŐ
      Summary
      Skip Navigation

      Navigation

      • Home

        • PageElső bejelentkezés / First login

        • FileMoodle használói segédlet a hallgatók számára

        • FileMoodle User Assistance for Students

        • URLÚj kurzus igénylése (Csak tanárok számára!)

        • URLMoodle használata (oktatásról készült videó)

        • URLTávoktatási segédletek oktatók számára

        • ForumPortálhírek

        • Courses

          • Eszterházy Károly Egyetem

          • Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar

          • Bölcsészettudományi Kar

          • Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

          • Pedagógiai Kar

          • Természettudományi Kar

            • Biológiai Intézet

            • Élelmiszertudományi Intézet

            • Földrajz és Környezettudományi Intézet

            • Sporttudományi Intézet

            • Szolgáltató szervezeti egység

            • TTK tananyagok

            • Szőlészeti és Borászati Intézet

              • LBA_SZ118G5

              • NMG_VE156K4 / WINE CULTURE

              • genbiotechlev

              • genbiotechgyakN

              • i97ux0

              • szolotermesztes_technologiaja_i

              • szolo_bortermeles_tortenete

              • NBA_AV100G2

              • NMP_KU135G3

              • LBA_SZ107G5

              • Bor mikrobi gyak

              • Bor mikrobi EA

              • Bor mikrobi LEV

          • Informatikai Kar


      The Essential theme for Moodle is developed, enhanced and maintained by Gareth J Barnard