Skip to main content

Eszterházy Károly Egyetem

E-learning portál 

Social networks

EKE
  • Log in
  • English ‎(en)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
      • Home
      • Courses
      • Természettudományi Kar
      • Élelmiszertudományi Intézet
      • Kémiai és Élelmiszerkémiai Tanszék
      analitikai kémia III. szerves komponensek analitikája
      Summary
      szerves kémia 2 előadás
      Summary
      Biokémia előadás kémia szakosoknak nappalis
      Summary
      Biokémia II előadás nappalis
      Summary
      Bioorganikus kémia szeminárium nappalis
      Summary
      Biokémia (biológia tanár szakosoknak) - LOT_BI106K2, NOT_BI106K2
      Summary
      Biokémia (kémiatanár szakosoknak) - LMT_KE112K2, NMT_KE112K2
      Summary
      Biológiai méréstechnika levelezős és nappalis
      Summary
      Biokémia gyakorlat távoktatás nappalis biológia BSC szakos hallgatók részére
      Summary
      Bioorganikus kémia labor nappalis
      Summary
      A biológia kémiai alapjai előadás levelezős
      Summary
      A biológia kémiai alapjai előadás nappali tagozatos hallgatóknak
      Summary
      Biokémia előadás nappalis hallgatók részére
      Summary
      Biokémiai ismeretek távoktatás levelezős hallgatóknak
      Summary
      Biokémiai ismeretek távoktatási kurzus nappali tagozatos hallgatók részére
      Summary
      Kémiatörténet nappali
      Summary
      szerves kémiai alapjai
      Summary
      élelmiszeripari és minőségbiztosítási alapismeretek
      Summary
      Skip Navigation

      Navigation

      • Home

        • PageElső bejelentkezés / First login

        • FileMoodle használói segédlet a hallgatók számára

        • FileMoodle User Assistance for Students

        • URLÚj kurzus igénylése (Csak tanárok számára!)

        • URLMoodle használata (oktatásról készült videó)

        • URLTávoktatási segédletek oktatók számára

        • ForumPortálhírek

        • Courses

          • Eszterházy Károly Egyetem

          • Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar

          • Bölcsészettudományi Kar

          • Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

          • Pedagógiai Kar

          • Természettudományi Kar

            • Biológiai Intézet

            • Élelmiszertudományi Intézet

              • Kémiai és Élelmiszerkémiai Tanszék

                • LBT_KE188K2

                • NBT_KE153K2 és LBT_KE153K2

                • NOT_KE155K2 és NBT_BI110K2_kémia Biokémia ea.

                • NBT_BI110K2_Biokémia II ea.

                • NBT_BI201G2 Bioorganikus

                • biokemia_LOT_BI106K2_NOT_BI106K2

                • biokemia_LMT_KE112K2_NMT_KE112K2

                • Biológiai méréstechnika

                • NBT_BI109G2 BIokémia gyak

                • NBT_BI153G2 Bioorganikus

                • LBT_BI100K2 Biológia kémiai alapjai

                • NBT_BI100K2 A biológia kémiai alapjai

                • NBT_BL744K2

                • LBA_SZ1171K3 levelezős

                • NBA_SZ1171K3

                • NBT_KE109K2

                • nba_sz166K4, lba_sz166K4

                • nba_sz158G3, lba_sz158G3

              • Fizikai és Élelmiszerfizikai Tanszék

              • ÉTI tananyagok

              • NBT_BL824K2

            • Földrajz és Környezettudományi Intézet

            • Sporttudományi Intézet

            • Szolgáltató szervezeti egység

            • TTK tananyagok

            • Szőlészeti és Borászati Intézet

          • Informatikai Kar


      The Essential theme for Moodle is developed, enhanced and maintained by Gareth J Barnard