Skip to main content

Eszterházy Károly Katolikus Egyetem

E-learning portál 

Social networks

EKKE
  • Log in
  • English ‎(en)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • magyar ‎(hu)‎
      • Home
      • Courses
      • Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar
      • EFOP 3.4.3.
      Page: 1 2 (Next)
      A szőlő és a stressz
      Summary
      A borok érzékszervi bírálata - EFOP 3.4.3.
      Jogi alapismeretek - EFOP 3.4.3.
      A szőlő nemesítése - EFOP 3.4.3.
      A világ borvidékei II. - Újvilág - EFOP 3.4.3.
      Szőlőfajta ismeret és használat II (határozó) - EFOP 3.4.3.
      A világ borvidékei I. - Óvilág - EFOP 3.4.3.
      Szőlőbiológiai praktikum - EFOP 3.4.3.
      Magyarország borvidékei - EFOP 3.4.3.
      Borászati rendszerek és technológia II. - EFOP 3.4.3.
      Üzemszervezés - EFOP 3.4.3.
      Növénytani és növényélettani gyakorlatok - EFOP 3.4.3.
      Szőlőtermesztés technológiája II. - EFOP 3.4.3.
      Szőlőtermesztés technológiája I. - EFOP 3.4.3.
      A szőlő és bortermelés története - EFOP 3.4.3.
      A szőlő és a stressz - Klímaváltozás és szőlőtermesztés - EFOP 3.4.3.
      Termőhelyismeret és eredetvédelem - EFOP 3.4.3.
      Élelmiszerkémiai és analitikai gyakorlatok - EFOP 3.4.3.
      Talajtani és agrokémiai gyakorlatok - EFOP 3.4.3.
      Must- borászati kémia és analitika - EFOP 3.4.3.
      Page: 1 2 (Next)
      Skip Navigation

      Navigation

      • Home

        • PageElső bejelentkezés / First login

        • FileMoodle használói segédlet a hallgatók számára

        • FileMoodle User Assistance for Students

        • URLÚj kurzus igénylése (Csak tanárok számára!)

        • URLMoodle használata (oktatásról készült videó)

        • URLTávoktatási segédletek oktatók számára

        • ForumPortálhírek

        • Courses

          • Eszterházy Károly Egyetem

          • Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar

            • EFOP 3.4.3.

              • NBA_SZ141G2; LBA_SZ141G2

              • A borok érzékszervi bírálata

              • Jogi alapismeretek

              • A szőlő nemesítése

              • A világ borvidékei II. - Újvilág

              • Szőlőfajta ismeret és használat II (határozó)

              • A világ borvidékei I. - Óvilág

              • Szőlőbiológiai praktikum

              • Magyarország borvidékei

              • Borászati rendszerek és technológia II.

              • Üzemszervezés

              • Növénytani és növényélettani gyakorlatok

              • Szőlőtermesztés technológiája II.

              • Szőlőtermesztés technológiája I.

              • A szőlő és bortermelés története

              • A szőlő és a stressz - Klímaváltozás és szőlőterme...

              • Termőhelyismeret és eredetvédelem

              • Élelmiszerkémiai és analitikai gyakorlatok

              • Talajtani és agrokémiai gyakorlatok

              • Must- borászati kémia és analitika

              • Borászati rendszerek és technológia I.

            • KERT_NAP

            • KERTTECH_I_LEV

            • SZAPANY_LEV

            • KERT_LEV

            • SZTECH_I

            • SZTECH_I_LEV

            • KERTTECH_I_NAP

            • Gyöngyös-L-Vidékfejlesztés- LFA_GV111G4

            • Gyöngyös-N-Vidékfejlesztés - NFA_GV111G4

            • Gyöngyös-N-Vidékfejl.II. NBA_VA140K4

            • KERTÖRTKU_NAP

            • LBA_MG126K6

            • NBA_MG126K6

            • NBA_MG126K6 - Stipendium Hungaricum

            • LBA_KT124K2

            • NBA_KT124K2

            • MAN-LD

          • Bölcsészettudományi Kar

          • Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

          • Pedagógiai Kar

          • Természettudományi Kar

          • Informatikai Kar


      The Essential theme for Moodle is developed, enhanced and maintained by Gareth J Barnard